Pályázat

Rólunk

Történetünk:
Cégünk, a Westhigiénia Kft. a TORK mosdóhigiéniai termékek Vas megyei hivatalos forgalmazója. Több, mint húsz éve vagyunk jelen a megyében, kezdetektõl fogva ezekre a termékekre szakosodva. Célunk partnereink lehetõ legmagasabb fokú kiszolgálása, az egyedi igényeik kiemelt figyelembevételével.

Bázisunk:
Telephelyünk Szombathely ipari parkjában van, 600 négyzetméteres raktárral, és bemutatóteremmel. Raktárkapacitásunk volumenben 200 raklap fogadására képes. Ennek is köszönhetõen kiszállításaink rugalmasak, prompt jellegûek, általában 24-48 órás határidõvel, de igény szerint akár órákon belül is.

Tork termékek márkaképviselete:
Fennállásunk óta látjuk el a TORK márka gyári képviseletét. A képviselet nem csak a magas minõségû tissue termékek értékesítését jelenti, hanem az ezzel kapcsolatos szaktanácsadást, tervezési, üzemeltetési szakirányú segítségnyújtást, valamint az esetlegesen felmerülõ garanciális, és garancián túli szervízfeladatok ellátását is.

Létesítmény-, konyha-, és textilhigiéniai tisztítószerek forgalmazása:
Termékpalettánkon megtalálható neves gyártó terméke ugyanúgy, mint más, hasonló minõségû alternatív vegyszer. Ahol igény van a hozzáadott értékekre, ott nem csak egy terméket kínálunk, hanem komplett szolgáltatást, teljes laboratóriumi, és szervízháttérrel egyaránt.

Hulladékgazdálkodási termékek forgalmazása:
Az általunk forgalmazott hulladéktárolók között megtalálhatóak a szelektív gyűjtést biztosító edényzetek, szem elõtt tartva a környezettudatosságot még a fogyasztási lánc legvégén is.

Kiegészítõ termékek forgalmazása:
A piaci igényeket szem elõtt tartva kínálunk továbbá Ke-Fa, és TTSystem professzionális takarító eszközöket, Plum munkavédelmi krémeket, vízlágyító sókat is.